Uvjeti korištenja

Hvala što ste posjetili službenu web stranicu Unity84. Vaš pristup i korištenje web stranice Unity84 (u daljnjem tekstu: Stranica) podliježe uvjetima korištenja i primjenjivim zakonima koji uređuju ovo područje.

Pristup Stranici podložan je sljedećim uvjetima i odredbama:

Uvjeti korištenja informacija

Sve informacije dostupne na ovoj Stranici isključivo su informativne svrhe i ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim stranama.

Informacije koje je objavio Ideas Business Lab d.o.o. (adresa: ul. Radnička bb, Novo Sarajevo, Kanton Sarajevo; e-mail: info@unity84.com) na ovoj web stranici smatraju se točnima i pouzdanima u trenutku unosa. Ideas Business Lab d.o.o. može ažurirati postojeće ili dodati nove informacije na ovoj web stranici u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Vlasništvo nad sadržajem

Cjelokupni sadržaj, uključujući tekstove, logotipe, grafike, slike, audio materijal i ostali materijal na Stranici (u daljnjem tekstu: sadržaj) je autorsko pravo Ideas Business Lab d.o.o. ili je objavljeno na web stranici uz dopuštenje vlasnika ili ovlaštenog nositelja prava. Korištenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uvjetima korištenja, strogo je zabranjeno bez pisanog dopuštenja vlasnika sadržaja. Ideas Business Lab d.o.o. će štititi svoja autorska prava, prava intelektualnog vlasništva i druga srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, uključujući i kazneni progon.

Odricanje od odgovornosti

Korištenjem ove Stranice pristajete koristiti je na vlastitu odgovornost. Ideas Business Lab d.o.o., ili bilo koja povezana ili ovisna pravna osoba ili podružnica, zaposlenik ili menadžer, kao i bilo koja treća strana angažirana od strane Ideas Business Lab d.o.o. u kreiranju, izradi ili postavljanju i održavanju Stranice, ne odgovaraju za materijalnu ili nematerijalnu štetu, izravnu, neizravnu ili posljedičnu štetu, kao ni bilo koju drugu štetu nastalu korištenjem ili u vezi s korištenjem Stranice, odnosno njezinog sadržaja, bez obzira na to da li je šteta temeljena na ugovoru, izvanugovornom odnosu ili deliktu, čak i unatoč upozorenju da šteta može nastati. Imajte na umu da neke okolnosti i nadležnost određenih državnih tijela ne dopuštaju oslobađanje od odgovornosti za određene štete, tako da se neka od gore navedenih isključenja možda ne odnose na Vas.

Poveznice na web stranice trećih strana

Stranica sadrži poveznice na druge web stranice čiji vlasnik ili korisnik nije Ideas Business Lab d.o.o.. Takve poveznice daju se isključivo u svrhu pružanja više informacija. Ideas Business Lab d.o.o. ne kontrolira i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili sigurnost tih stranica. Ideas Business Lab d.o.o. ne kontrolira sadržaj niti proizvode ili usluge dostupne na tim web stranicama. Ako uspostavite poveznicu na takve web stranice putem poveznice na našoj web stranici, činite to na vlastitu odgovornost i bez suglasnosti Ideas Business Lab d.o.o.

Privatnost

Sve osobne podatke (npr. Vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) koje ostavite na Stranici putem e-maila ili na bilo koji drugi način koristit će Ideas Business Lab d.o.o. u skladu s Politikom privatnosti stranice.

Sve druge poruke ili materijali koje prenesete na Stranicu, poput pitanja, komentara, prijedloga itd., neće se smatrati povjerljivim informacijama i neće biti zaštićeni.

Ograničenje pristupa

Ideas Business Lab d.o.o. zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, uskratiti vam pristup ovoj stranici ili bilo kojem njezinom dijelu bez prethodne obavijesti.

Izmjena/revizija Uvjeta korištenja

Ideas Business Lab d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave. Sve promjene Uvjeta korištenja bit će istaknute na vrhu ove stranice. Automatski ćete biti vezani novim uvjetima korištenja sadržanim u promjenama, stoga biste trebali povremeno posjećivati ovu stranicu kako biste se upoznali s trenutnim uvjetima korištenja. Ne možete samostalno mijenjati ove uvjete korištenja osim ako Ideas Business Lab d.o.o. izričito ne pristane na to.